Close button

У Сочі почалися переговори Лукашенка і Путіна

У Сочі почалися переговори Лукашенка і Путіна

Сьогодні, 22 лютого, в Сочі проходить зустріч президента Росії Володимира Путіна і глави Білорусі Олександра Лукашенка. Регламенту за тривалістю переговорів немає, повідомляє Vesti.ua.

Інформацію передає прес-служба президента Білорусі.

Лідери країн планують разом пообідати і покататися на лижах.

"Планується, що лідери двох країн детально обговорять широкий комплекс питань розвитку білорусько-російських відносин, спільне реагування на виклики, що виникають, в тому числі в сфері військової безпеки, взаємодія в інтеграційних структурах. Крім того, Олександр Лукашенко і Володимир Путін обміняються думками щодо тематики міжнародного порядку денного", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков говорив, що переговори глав держав очікуються "дуже тривалими".

Міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей говорив, що під час зустрічі Путін обговорить з Лукашенком двосторонні відносини. Останні події можуть підштовхнути РФ і Білорусь до тіснішої співпраці. Макей каже, що у глав держави на столі буде лежати хороший матеріал для обговорення майбутнього білорусько-російських відносин. Однією з можливих тем переговорів може стати прохання Мінська про виділення коштів з кредиту на АЕС.

Катерина Абрашіна

Новини

Популярні теми форуму

analytics