Close button

В Україні починаються продажі Hyundai i10

В Україні починаються продажі Hyundai i10

Хюндай Мотор Україна починає продажі нового покоління компактного хетчбека Hyundai i10. Автомобіль буде поставлятися з бензиновими двигунами об'ємом 1.0 і 1.2 літра потужністю 67 і 84 к.с. відповідно. Коробки - 5-ступінчасті «механіка» і «автомат», повідомляє Автомир.

Змінив покоління хетчбек отримав більш динамічний дизайн екстер'єру в порівнянні з попередником і незначно збільшився в габаритах: він став вище і ширше на 20 мм. Обсяг багажника становить 252 літри.

hyundai_i10_397.jpg

Новий Hyundai i10 доступний в трьох комплектаціях - Active, Comfort і Style. Базова коштує від 366 900 грн, середня оцінена мінімум в 405 800 грн, а топова обійдеться не менше 460 600.

Перераховувати списки оснащення всіх версій не має сенсу (їх ви знайдете на офіційному сайті Hyundai або на сайтах дилерів марки. А ось те, що входить в топову комплектацію, згадати варто, тому що оснащення у автомобіля дійсно гарне для А-класу. Наприклад, в максималці ви отримаєте круїз-контроль, камеру заднього виду, мультимедійну систему, галогенові фари і світлодіодні ДГЗ, підсвічування поворотів, передні протитуманні фари, 15-дюймові литі диски і багато іншого.

Новини

Популярні теми форуму

analytics