Close button

Porsche опублікувала відео з новим Taycan Cross Turismo

Porsche опублікувала відео з новим Taycan Cross Turismo

Компанія Porsche опублікувала відео з новим електричним крос-універсалом Taycan Cross Turismo. Ролик вийшов всього за кілька тижнів до прем'єри новинки: очікується, що її публічний дебют відбудеться в другій половині березня, повідомляє АвтоПортал.

У відео Porsche Taycan Cross Turismo «позує» перед глядачем без будь-якого камуфляжу: машина їде по дорогах центру розробок Порше в Вайссахе (знаходиться в 25 км від штаб-квартири марки), а управляє їй безпосередньо глава лінійки «Тайкану» Штефан Векбах. Під час заїздів топ-менеджер підкреслив, що новинка без зусиль справляється з легким бездоріжжям і гравійними ділянками за рахунок високого кліренсу, переналаштованою підвіски і спеціального офф-роуд режиму.

Porsche-Taycan-Cross-Turismo-2.jpg

Porsche Taycan Cross Turismo повинен стати, по суті, першим електричним кросовером бренду. Він побудований на базі звичайного «Тайкан» і від останнього буде відрізнятися подовженим і піднесеним кузовом (в задній частині), за рахунок чого отримає більший багажник. Крім того, електроуніверсал обзаведеться інший «лядою» і, власне, вищезгаданим збільшеним кліренсом, завдяки якому і буде претендувати на те, щоб називатися SUV`ом.

Очікується, що Taycan Cross Turismo буде доступний у версіях на 523 к.с. (4S), 671 к.с. (Turbo) і з 751 к.с. (Turbo S). А ось чи будуть у нього базові 408- і 476-сильні варіанти, як у стандартного Тайкан, невідомо.

Ціни поки не відомі, але очевидно, що крос-універсал оцінять дорожче фастбека.

Новини

Популярні теми форуму

analytics