Close button

Kia показала конкурента Hummer

Kia показала конкурента Hummer

Компанія Kia привезла на виставку озброєнь в ОАЕ перспективні новинки, повідомляє Обозреватель.

Про це повідомляє портал Carscoops. На міжнародній виставці International Defense Exhibition & Conference 2021 (IDEX) корейський виробник показав досвідчений зразок багатоцільового тактичного легкого позашляховика KLTV і базового шасі для створення різних модифікацій.

2021-kia-light-tactical-cargo-truck-mili

Нова версія всюдихода KLTV створена за участю державного Агентства оборонних розробок (DAPA). Легкий тактичний позашляховик пропонується в стандартній і длиннобазной версіях, з бронюванням і без.

Залежно від конфігурації він може використовуватися для різних цілей, наприклад, для командирської машини, розвідки, для установки різних видів озброєння або служб підтримки. Всюдихід в длиннобазном виконанні без бронезахисту здатний перевозити воєнізований підрозділ з 10 осіб і до 3 тонн спорядження в вантажному відділенні. Крім того, на шасі можлива установки різних надбудов для створення пересувної майстерні, пункту мобільного зв'язку або перевезення вантажів.

2021-kia-light-tactical-cargo-truck-mili

Представлений на виставці екземпляр KLTV має 4-местній салон і вантажний майданчик, яку можна використовувати для перевезення військовослужбовців і різних вантажів.

У рух всюдихід призводить 225-сильний дизельний двигун, який відповідає нормам Euro 5. У парі з ним працює 8-ступінчаста автоматична трансмісія, що відправляє крутний момент до всіх ведучих коліс. Також новинка має диференціал обмеженого тертя, незалежну підвіску всіх коліс, шини run-flat, кондиціонер і екрановане електрообладнання.

Kia також показала на виставці базове шасі, яке можна використовувати для створення спеціальних версій машини, в тому числі і броньованих. Варто відзначити, що компанія Kia останні 5 років є офіційним постачальником подібних всюдиходів для південнокорейської армії.

2021-kia-light-tactical-cargo-truck-mili

За словами представників компанії, "обидва виставкових примірника розроблені з урахуванням широких можливостей для використання, відрізняються високою надійністю і можуть використовуватися в найсуворіших природних і дорожніх умовах".

Нагадаємо, що компанія Kia вперше показала свою розробку KLTV в ОАЕ ще в 2015 році. З тих пір сімейство обросло різними модифікаціями і заступило на службу в південнокорейську армію. За ці роки компанія постійно працює над вдосконаленням конструкції і підвищення її споживчих якостей.

Новини

Популярні теми форуму

analytics