Close button

Новий електромобіль Genesis спіймали під час випробувань

Новий електромобіль Genesis спіймали під час випробувань

Електрифікація охопила всю автомобільну промисловість. Компанії не просто розширюють свої лінійки електрокарів, а мають намір зовсім відмовитися від випуску авто з ДВС, повідомляє Автоцентр.

У числі таких і преміальний бренд Genesis. Він готується найближчим часом випустити кілька нових моделей на електротязі. Перша з них вже виїхала на тести.

Цілком очікувано електричної новинкою став кросовер - модель під назвою GV70e. Його планують представити до кінця 2021 року, а поки прототипи моделі проходять дорожні тести. Саме під час випробувань на засніженій трасі повністю закамуфльоване авто і потрапило в поле зору фотошпигунів. Судячи по знімках, електрокар перегукується з паливної версією моделі. Поправкою є те, що він отримав закриту версію фірмової решітки радіатора, яка, ймовірно, буде застосовуватися до всіх «зеленим» авто марки.

Відомо, що новинка буде побудована на новій модульній платформі Hyundai Electric-Global, яка стане основою для багатьох електромобілів концерну. Силова установка поки невідома, але в компанії говорять про досить високу потужність. До того ж, за даними інсайдерів, електрокросс отримає запас ходу близько 500 км. Також моделі обіцяно високий дорожній просвіт і передові технології.

gensis-gv70e-new-spy-photo-side-view.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics