Close button

Генпрокурор: справа ПриватБанку - це не єдина траєкторія руху

Генпрокурор: справа ПриватБанку - це не єдина траєкторія руху

Справи так званої групи "Приватбанку" - це далеко не єдина траєкторія руху нашого спільного з НАБУ і САП локомотива, повідомляє Цензор.НЕТ.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написала Генеральний прокурор Ірина Венедиктова, коментуючи справу "Приватбанку".

"Другий і третій пішли. Точний рахунок матчу - таємниця слідства. Підкреслюю - ніякої політики, ніяких зволікань, тільки докази, свідчення, експертні висновки і процесуальний прагматизм. Справи так званої групи" Приватбанку "- це далеко не єдина траєкторія руху нашого спільного з НАБУ і САП локомотива.
На всі питання, які хвилюють суспільство вже багато років, будуть надані адекватні часу і простору відповіді. Раджу приготуватися тим свідкам (поки), на діяльність яких правоохоронці дивилися з закритими очима - відкриємо. Впевнена, цей натяк зрозумілий. Рухаємося далі ",- заявила Венедиктова.
Нагадаємо, Володимир Яценко - колишній заступник голови правління "ПриватБанку", його підозрюють в розтраті коштів в особливо великих розмірах. Вранці 22 лютого генпрокурор Венедиктова підписала йому підозра - і вже через годину Яценко на чартері вилетів з Дніпра до Відня.

НАБУ і "Украерорух" спрацювали як одне ціле: літак розвернули в районі Львова і посадили в Борисполі, Яценко затриманий. 23 лютого стало відомо, що трьом екс-співробітникам "ПриватБанку", включаючи колишнього заступника глави Яценко, повідомлено про підозру в розтраті 136 млн грн.

Також 23 лютого екс-голові правління "ПриватБанку" Дубілету повідомлено про підозру.

Новини

Популярні теми форуму

analytics