Close button

Зеленський не втручається в слідство по Стерненку - Мендель

Зеленський не втручається в слідство по Стерненку - Мендель

Президент Володимир Зеленський не втручається в розслідування і розгляд кримінальної справи проти Сергія Стерненко і не пропонував йому ніяких посад, повідомляє Украинская правда.

Про це повідомляє прес-секретар президента Юлія Мендель.

"Президент України не пропонував Сергію Стерненко ніяких посад, оскільки такі пропозиції не є частиною моделі соціальних ліфтів... Він не втручається в розслідування і не тисне на правоохоронні органи в будь-якій справі. Публічні заяви, якими президента намагаються залучити до цієї історії, є політизацією справи. Ніяких дзвінків від зазначеного засудженої особи президент не отримував. Глава держави вважає, що не повинен бути частиною спроб самопіару будь-якого активіста або політика, його ім'я не повинно використовуватися в спробах захиститися від судового вироку" - говорить Мендель.

Стерненко після заслуховування обвинувального вироку у справі про викрадення людини і тортурах заявив, що президент Зеленський раніше пропонував йому зайняти державну посаду.

У суді екс-лідеру одеського "Правого сектора" передали мобільний телефон і сказали журналістам, що на іншому кінці - президент. Стерненко представився, але з того боку майже відразу кинули трубку. Стерненко публічно "подякував Зеленського за вирок у своїй справі".

Новини

Популярні теми форуму

analytics