Close button

Родича Єлизавети II засудили до ув'язнення за спробу зґвалтування

Родича Єлизавети II засудили до ув'язнення за спробу зґвалтування

Внучатого племінника королеви Єлизавети II, графа Стратморского і Кінгхорнского Саймона Боуз-Лайона, засудили до десяти місяців в'язниці за спробу зґвалтування. Про це 23 лютого повідомив телеканал Sky News, повідомляє Корреспондент.

Раніше британський аристократ визнав себе винним у нападі на дівчину, яка гостювала в його родовому замку Глеміс в Шотландії. В ході судового розгляду з'ясувалося, що в лютому 2020 року 34-річний граф увірвався в кімнату 26-річної дівчини і намагався зірвати з неї одяг, не звертаючи уваги на опір.

В результаті потерпілій вдалося виштовхати Боуз-Лайона за двері і попросити допомоги у перебувалих в замку друзів.

Саймон приніс вибачення жертві нападу, рідним і колегам, пояснивши свої дії сильним алкогольним сп'янінням.

"Я не думав, що здатний зробити щось подібне, проте мені довелося подивитися в очі реальності і взяти на себе відповідальність за подію. З цією метою я звернувся за професійною допомогою і протягом останнього року її отримував, а також погодився якомога швидше визнати свою провину",- заявив родич королеви на суді.

Нагадаємо, до роду графів Стратморов належала мати Єлизавети II - вона є дочкою 14-го графа Клода Боуз-Лайона. У 2016 році після смерті батька Саймон Боуз-Лайон отримав у спадок титул 19-го графа Стратморського і членство в Палаті лордів британського парламенту.

Нагадаємо, в 2019 році британський принц Ендрю, другий син королеви Єлизавети II, склав із себе монарші обов'язки на тлі скандалу навколо американського мільярдера Джеффрі Епштейна.

Подорожна Вікторія

Новини

Популярні теми форуму

analytics