Close button

Стерненка посадили за зраду СБУ, - журналіст

Стерненка посадили за зраду СБУ, - журналіст

Журналіст Володимир Бойко прокоментував винесений вирок Приморським районним судом м.Одеси праворадикалів Сергію Стерненку до 7 років і 3 місяців позбавлення волі за розбійний напад та незаконне поводження зі зброєю, повідомляє Українські новини.

Про це журналіст повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Соцмережі заповнені шумом і криками з приводу засудження Приморським районним судом Одеси професійного громадського активіста Стерненка за викрадення та катування людини. Знаючи Вітю Попревич, що засудив Стерненка, як облупленого (навіть за донецькими мірками колишній суддя Київського районного суду Віктор Михайлович Попревич був явищем непересічним), все ж мушу зазначити, що Стерненко сам винен: якби він зберіг вірність Департаменту захисту національної державності СБУ (а викрадав і катував потерпілого Щербіча Стерненко по завданню відділу захисту національної державності УСБУ в Одеській області), то зараз СБУ витягла б його з біди - як Іллю Ківу, якому ДЗНГ СБУ (Департамент захисту національної державності СБУ) в минулому році допоміг похерити справу за хуліганство. до речі, коли Стерненко був переданий з Одеси на зв'язок в Центральне управління СБУ, то він і Ківа мали в ДЗНГ СБУ одного і того ж куратора.
Зате Стерненко спочатку перебіг з ДЗНГ до Васі Пісному до Головного управління "К", цілувався з Васею в ясна, ходив з піснями і першим заступником голови СБУ Демчина до генерального, прости господи, прокурору Луценко домовлятися про розвал кримінальних проваджень. А потім Стерненко помахав СБУ ручкою і побіг в резидентуру ЦРУ в посольстві США в Києві.
А сидів би тихенько під ДЗНГ СБУ - і був би зараз на свободі. Як Ківа. Нехай тепер посидить в іншому місці і подумає над своєю поведінкою. А всім іншим негласним позаштатним співробітникам СБУ нехай історія Стерненком буде уроком", - написав Бойко.

Новини

Популярні теми форуму

analytics