Close button

Екс-прокурор Рябошапка став лауреатом премії Держдепу

Екс-прокурор Рябошапка став лауреатом премії Держдепу
"Вітаємо колишнього генпрокурора Руслана Рябошапку, одного з 12 лауреатів премії Державного департаменту по боротьбі з корупцією". Очолюваний ним процес переатестації прокурорів мав довготривалий вплив, і за підтримки українського уряду був доведений до кінця його наступником" - повідомили в посольстві України в США.
"У всьому світі корупція загрожує безпеці і стабільності, заважає економічному зростанню, підриває демократію і права людини, знищує довіру громадськості до державних інституцій, сприяє міжнародній злочинності і спустошує державні і приватні ресурси. Адміністрація Байдена визнає, що досягти успіху в боротьбі з цими проблемами можна тільки у співпраці з відданими партнерами, сміливими людьми, які борються з корупцією і країнами, працюють над втіленням своїх зобов'язань за міжнародними антикорупційними стандартами. Через це, я оголошую нову премію Державного департаменту по боротьбі з корупцією, яка шанує осіб, які невтомно працювали, захищаючи прозорість, долали корупцію, і гарантували підзвітність у своїх країнах", - сказав Блінкен.

У списку лауреатів - борці з корупцією з Албанії, Еквадору, Гватемали, Гвінеї, Індії, Лівії, Філіппін та інших країн, повідомляє Украинская правда.

Новини

Популярні теми форуму

analytics