Close button

Саакашвілі закликав грузинську опозицію до наступу

Саакашвілі закликав грузинську опозицію до наступу

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, який проживає в Україні і має українське громадянство, у вівторок увечері закликав грузинську опозицію не припиняти протести, повідомляє Интерфакс-Украина.

У відеозверненні в соціальних мережах він знову засудив затримання співробітниками правоохоронних органів в Тбілісі голови опозиційної партії "Єдиний національний рух" Никанора Мелія.

"Мелія, я в цьому впевнений, вийде (з ув'язнення) дуже скоро. Хто його зловив, хто зараз здійснює насильство над грузинським народом, вони сядуть дуже надовго", - заявив Саакашвілі.
"Наша справа права, і ми обов'язково переможемо. Зараз головне, це мобілізація, розгорнути фронт по всій Грузії, наступ, наступ і ще раз наступ", - додав колишній президент.

Раніше представники грузинської влади неодноразово звинувачували Саакашвілі у спробах дестабілізувати ситуацію в Грузії.

Ситуація в Грузії загострилася після затримання у вівторок Мелія, який є головою заснованої Саакашвілі партії. Опозиція у зв'язку з арештом Мелія анонсувала акції протесту. Євросоюз, США, ОБСЄ закликали політичні сили в Грузії до стриманості і діалогу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics