Close button

ЦВК зареєструвала Вірастюка та ще 9 кандидатів на довиборах в Раду

ЦВК зареєструвала Вірастюка та ще 9 кандидатів на довиборах в Раду

Центральна виборча комісія зареєструвала 10 нових кандидатів в народні депутати на проміжних виборах до Верховної Ради в одномандатних виборчих округах №50 (Донецька область) і № 87 (Івано-Франківська область), повідомляє Буквы.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

"Сьогодні, 23 лютого, ЦВК зареєструвала 10 кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах народних депутатів України від 28 березня 2021", - йдеться в повідомленні.

ЦВК, зокрема, зареєструвала кандидатами в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 50 (Донецька область) - Іштвана Добшу від "КМКС" Партії угорців України, Людмилу Дорошенко від політичної партії "Майбутнє країни", а також Олександра Груздева, Сергія Звагольського, Богдана Мироненко, Олександра Тамбулатова, Юрія Третяка як самовисуванців.

В одномандатному виборчому окрузі № 87 (Івано-Франківська область) зареєстровані Василь Вірастюк від політичної партії "Слуга народу", Юрій Голіней від політичної партії "Всеукраїнське об'єднання" Платформа громад ", Йосипа Резеш від" КМКС "Партії угорців України.

У той же час в ЦВК нагадали, що раніше комісія вже зареєструвала дев'ятьох кандидатів у народні депутати України: Вікторію Шилову, Валентина Рибіна, Артема Марчевського - в ОВО № 50, Михайла Ноняка, Олександра Шевченко, Марусю Звіробой-Біленьку, Руслана Зозулю, Руслана Кошулинського і Юрія Юрченка - в ОВО № 87.

  • Партія "Слуга народу" офіційно висунула спортсмена Василя Вірастюка кандидатом в народні депутати на довиборах до Верховної Ради України. Вірастюк буде балотуватися по 87-му округу (Івано-Франківська область). За 50-му округу (Донецька область) "слуги" висувають на довиборах главу Покровської РДА Андрія Бондаренка.
  • Український силач, кандидат в народні депутати від "Слуги народу" Василь Вірастюк заявив, що балотуватиметься йому запропонував особисто президент Володимир Зеленський.

Новини

Популярні теми форуму

analytics