Close button

Ілон Маск більше не найбагатша людина: що сталося

Ілон Маск більше не найбагатша людина: що сталося

Ілон Маск більше не є найбагатшою людиною в світі після того, як акції Tesla Inc. впали на 8,6%. Упродовж минулої доби бізнесмен втратив $ 15,2 мільярда з власного капіталу. Стан Маска зменшився до $ 183 мільярдів, повідомляє Обозреватель.

Найбільший спад Tesla з вересня частково був викликаний коментарями Маска у минулі вихідні про те, що ціни на криптовалюту біткоін "дійсно здаються високими". Про це повідомляє видання Bloomberg.

Криптовалюта в якийсь момент опустилася нижче $ 50 000. Акції Tesla також продовжили своє падіння на початку торгів у Нью-Йорку, впавши на 5,2% до $ 677,50.

Стан засновника Amazon Джеффа Безоса скоротився на $ 3,73 мільярда - до $ 186 млрд. Таким чином, саме він займає першу сходинку у рейтингу найбагатших людей світу, Маск - другу.

Нагадаємо, біткоін продовжив падіння після досягнення абсолютного максимуму на позначці $ 58 000. На даний момент ціна криптовалюти становить $ 48,557.92, про це свідчать дані біржі CoinDesk. Ринкова капіталізація біткоіна знизилася зі значень трохи вище $ 1 трлн до $ 935 млрд.

Новини

Популярні теми форуму

analytics