Close button

Укравтодор хоче перевести всю тендерну документацію в електронний формат

Укравтодор хоче перевести всю тендерну документацію в електронний формат

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") в 2021 планує сертифікувати процес закупівель в рамках співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) в частині протидії корупції, повідомляє Интерфакс-Украина.

"Укравтодор" буде першою інституцією, яку підтримає ЄБРР з точки зору з точки зору протидії корупції(...) За останні 30 фахівців-консультантів будуть залучені в усі процеси дорожнього агентства від етапу закупівель до прийняття доріг в експлуатацію. Весь процес закупівель буде сертифікований", - заявив глава "Укравтодору" Олександр Кубрак в ході всеукраїнського форуму "Україна 30. Інфраструктура" у вівторок.

Він також підкреслив, що таку практику ЄБРР планує поширити на всі державні установи, з якими банк співпрацює в Україні.

У презентації Кубракова також зазначається, що в 2021 році планується переклад всієї документації "Укравтодору" в електронний формат, створення відкритих реєстрів асфальто-бетонних заводів і калькулятора розрахунку досвіду підрядника.

Крім того, в рамках інституційних змін для попередження корупційних ризиків ДАК "Автомобільні дороги України" отримала наглядову раду, розпочала співпрацю з майданчиком електронних торгів "Прозоро.Продажі" і розробила стратегію розвитку з фокусом на попередження корупції.

Новини

Популярні теми форуму

analytics