Close button

Ромні передрік Трампу величезну підтримку республіканців, — NYT

Ромні передрік Трампу величезну підтримку республіканців, — NYT

Дональд Трамп отримає підтримку республіканців, якщо вирішить висуватися на пост президента США у 2024 році. Таку думку в інтерв'ю The New York Times висловив сенатор від штату Юта Мітт Ромні, повідомляє ИноТВ.

"Я не знаю, буде він балотуватися в 2024 році чи ні. Але якщо буде, то я майже впевнений, що він виграє висунення в президенти (від Республіканської партії - прим. ред.)", - заявив Ромні.

Він допустив, що до наступних виборів багато що може змінитися, але додав:

"Я дивлюся на опитування, і опитування показують, що якщо помістити Трампа в список імен потенційних претендентів 2024 року серед республіканців, то він здобуває переконливу перемогу".

Ромні йшов в президенти від республіканців у 2012 році. Він виявився єдиним сенатором-республіканцем, який проголосував за засудження Трампа на обох судових процесах по його імпічменту, звертає увагу The New York Times.

На питання видання, чи буде він вести кампанію проти Трампа, Ромні відповів:

"Раніше я за нього не голосував. І я, ймовірно, підтримаю когось, хто, на мій погляд, більшою мірою представляє крихітне крило Республіканської партії, яке представляю я".

На думку The New York Times, коментарі Ромні явно сигналізують, що Трамп зберігає стійке положення в Республіканській партії, навіть після його поразки на виборах в минулому році і імпічменту за звинуваченням у підбурюванні до штурму Капітолію 6 січня.

"У нього, безумовно, найгучніший голос і великий вплив на мою партію", - визнав сенатор.

Новини

Популярні теми форуму

analytics