Close button

Redmi Note 10 з'явився в продажу за тиждень до презентації

Redmi Note 10 з'явився в продажу за тиждень до презентації

Анонс смартфона Redmi Note 10 відбудеться лише на початку наступного місяця - втім, це не стало на заваді для особливо підприємливих продавців. Майбутня новинка вже з'явилася на прилавках, а інсайдерам вдалося не тільки побачити гаджет своїми очима, а й випробувати його в дії, повідомляє 4PDA.

p2FE31ZLN252BOSz0BmebLpLso28Y.gif

Один з індійських користувачів Twitter знайшов Redmi Note 10 в роздрібному магазині, при цьому продавець зазначив, що в наявності є одразу кілька примірників апарату - правда, без заводської упаковки. Вартість Note 10, який потрапив на прилавки до офіційної презентації, становить 17 000 рупій, або $ 235.

За даними джерела, вказана ціна не має нічого спільного з офіційною, а потрапили в магазин смартфони, швидше за все, були нелегально винесені з заводу, де вони виробляються.

p2FE2z2UJxLTtXi3altvD3HcGjVfGhE.jpg

Очікується, що новинка буде представлена в трьох модифікаціях: Note 10, Note 10 Pro і Note 10 Pro Max. При цьому старшої версії апарату приписують AMOLED-дисплей і основну камеру з головним сенсором на 108 мегапікселів. Офіційна презентація смартфона відбудеться 4 березня 2021 року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics