Close button

Вартість біткоїна знизилася майже на 10%

Вартість біткоїна знизилася майже на 10%

Вартість криптовалюти біткоїна у п'ятницю, 26 лютого, досягла показника в 44,286 тисячі доларів. Так в ході торгової сесії криптовалюта знизилася в ціні на 9,9%, повідомляє РБК-Украина.

Про це свідчать дані сайту Coindesk.

Вранці ціна криптовалюти перебувала на рівні 44,421 тисячі доларів.

Нагадаємо, біткоїн в середу, 24 лютого, дещо відновився, піднявшись на 3,3% до позначки 50,5 тисяч доларів. Проте тоді він був на 13,5% нижче історичного максимуму вище 58 тисяч доларів, досягнутого в неділю.

Ринки криптовалюти в цьому році розгорілися, оскільки великі компанії починають серйозно ставитися до класу активів, вкладаючи гроші в сектор і викликаючи довіру дрібних спекулянтів.

Вкладення 1,5 млрд доларів в криптовалюту з боку Tesla в цьому місяці допомогло підняти біткоїн вище 50 тисяч доларів, але тепер може призвести до тиску на курс акцій компанії, оскільки вона стала чутливою до руху біткоїнів.

Нагадаємо, Ілон Маск втратив статус найбагатшої людини у світі за версією Bloomberg. Вартість акцій Tesla впала на 8,6%, що призвело до втрати Маском 15 млрд доларів. Падіння акцій Tesla пов'язано, зокрема, з коментарями Маска про те, що він вважає криптовалюти переоціненими.

Новини

Популярні теми форуму

analytics