Close button

Унікальний спідстер Ford T-Bird Чіпа Фуза виставили на продаж

Унікальний спідстер Ford T-Bird Чіпа Фуза виставили на продаж

У США на продаж виставили унікальний екземпляр Speedbird, створений талановитим американським тюнером Чіпом Фузом, повідомляє Обозреватель.

Про це повідомляється на сайті компанії. Автомобіль був побудований до тюнінг-шоу SEMA 2003 яке щорічно проводиться в Лас-Вегасі. Ford Foose Speedbird не тільки викликав симпатії численних відвідувачів заходу, а й завоював престижну нагороду Best of Show.

Робота над машиною почалася з ескізів Чіпа фуза

Це один з трьох примірників Thunderbird, переданих компанією Ford тюнинговим ательє для залучення уваги до 11-го покоління "Буревісника". Дві інші модернізували компанії So-Cal Speed Shop і Bobby Alloway.

Автомобіль, який вийшов з воріт ательє Чіпа Фуза, зберіг сімейні риси моделі, але виглядав більш динамічно за рахунок оригінального скління, а також нового оформлення передньої і задньої частин машини.

Передні фари були запозичені у Volkswagen Beetle. У конструкції заниженої підвіски використовуються пружини Eibach, а 20-дюймові диски виготовлені за індивідуальним дизайном фуза. На всіх чотирьох колесах встановлена гальмівна система з вентильованими перфорованими дисками і супортами Baer.

Салон оброблений двокольорового шкірою, шкали приладів отримали білі циферблати, а інтер'єр прикрасили декоративними елементами з полірованого алюмінію.

Салон оброблений двокольорового шкірою

Автомобіль оснащений 3,9-літровим 252-сильним V8, вся міць якого передається до провідних задніх коліс через 5-ступінчасту автоматичну трансмісію.

Під капотом - 3,9-літровий V8 потужністю 252 к.с.

Весь процес побудови машини був знятий на відео на замовлення Discovery Channel для програми Rides. Варто відзначити, що незабаром після цього телеканал запропонував Чіпу Фузу почати власне телешоу Overhaulin`, відоме і улюблене сьогодні багатьма любителями тюнінгу по всьому світу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics