Close button

Пілот з США стверджує, що побачив над літаком НЛО

Пілот з США стверджує, що побачив над літаком НЛО

Пілот з США заявив, що над пасажирським літаком, яким він керував, нібито пролетів невпізнаний об'єкт, повідомляє Обозреватель.

Про інцидент він повідомив по рації під час перельоту, сказано в блозі радіоперехоплювача Стіва Дугласа Deep Black Horizon. Останній стверджує, що йому вдалося отримати справжню розмову пілота.

Відомо, що комерційний лайнер Airbus A320 компанії American Airlines, з яким сталася дивна подія, слідував з Цинциннаті до Фініксу.

"У вас є тут якісь цілі? У нас щось пролетіло прямо над нами", - сказав нібито пілот літака на аудіо.

Під час того, як чоловік помітив щось у небі, пасажирський літак знаходився над північно-східним кутом Нью-Мексико. Він пролітав на висоті близько 11 тисяч метрів. За словами чоловіка, швидкість, з якою рухався об'єкт, була дуже високою.

"Мені неприємно це говорити ... Воно виглядало як довгий циліндричний об'єкт, який майже був схожий на якусь крилату ракету. Дуже швидко рухався прямо над нами", - говорив також пілот на запису.

Підкреслимо: справжність аудіо і зроблених заяв американця не підтверджена.

Нагадаємо, Пентагон визнав, що проводить випробування з уламками невпізнаних літаючих об'єктів. Крім того, в Сполучених Штатах розсекретили файли, які Центральне розвідувальне управління збирало про НЛО.

Новини

Популярні теми форуму

analytics