Close button

Німецькі пивоварні позбавляються від пива і просять допомоги в уряду

Німецькі пивоварні позбавляються від пива і просять допомоги в уряду

Німецькі пивовари звернулися до уряду з проханням про фінансову допомогу, оскільки блокування через коронавірус знижує попит на їх продукцію, повідомляє AgroPortal.

Непроданий товар компанії змушені були викинути, пише Reuters.

Вони звертають увагу, що всі німецькі паби, готелі і ресторани закриті з листопада минулого року.

Пивовари закликали уряд Німеччини надати заводам допомогу в рамках державних програм, щоб допомогти галузі оговтатися від наслідків пандемії коронавірусу.

До слова, раніше уряд Німеччини вже надав фінансову допомогу пабам і барам, але не самим пивоварням.

«З тижня на тиждень все більше броварень, пивоварних пабів і оптових торговців стикаються з загрозою існуванню не зі своєї вини. Вони просто можуть стати неплатоспроможними», - йдеться у відкритому листі приблизно 300 броварень.

Лист підписали великі компанії, включаючи Carlsberg Deutschland, підрозділ данської пивоварної компанії Carlsberg, Bitburger Braugruppe, Krombacher і Paulaner Brauerei.

«Через блокування і обвалу ринку розливного пива компанії в один момент втратили значну частину своїх доходів, - йдеться в листі. - Товар вартістю в мільйони євро, термін придатності якого минув, довелося викинути».

Продажі пляшкового пива в магазинах виявилися явно недостатніми, щоб компенсувати втрачені продажі в готельному секторі і слабкий експорт, заявляють пивоварні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics