Close button

Трамп не створюватиме свою партію - ЗМІ

Трамп не створюватиме свою партію - ЗМІ

Колишній президент США Дональд Трамп має намір оголосити про те, що він всупереч твердженням ЗМІ не розглядає можливість створення в країні нової партії, повідомляє Корреспондент.

Про це повідомляє телеканал Fox News.

Даний публічний виступ стане першим для Трампа після закінчення терміну його повноважень на посаді президента. Очікується, що він закличе республіканців до єдності і представить пропозиції щодо того, як партії слід готуватися до майбутніх в 2022 році проміжних виборів у країні.

Трамп виступить пізніше в цей же день на конференції консервативних кіл США в Орландо (штат Флорида). Журналісти телеканалу ознайомилися з витягами з тексту його промови.

"Ми не створюємо нових партій і не будемо розділяти нашу міць і силу. Замість цього ми будемо єдині і сильні як ніколи раніше", - скаже, за відомостями Fox News, Трамп.

Газета The Wall Street Journal і низка інших ЗМІ стверджували, що Трамп перед відходом з посади президента США в січні цього року обговорював зі своїми однодумцями можливість створення "нової політичної партії".

За даними The Hill, Трамп у своєму виступі розкритикує президента Джо Байдена, а також заявить про намір і далі працювати разом з Республіканською партією.

Новини

Популярні теми форуму

analytics