Close button

З дрона зняли колонію, де сидить Навальний

З дрона зняли колонію, де сидить Навальний

Команда російського опозиціонера Олексія Навального знайшла і показала колонію у Володимирській області РФ, куди відвезли відбувати покарання політика, повідомляє Обозреватель.

Як сказано на сайті Навального, офіційно правоохоронці не звітували, куди перевели ув'язненого. Однак стало відомо, що мова йде про виправну колонію №2 у місті Покров.

Журналісти заявили, що головне правило і суть цієї установи - "нічого не можна". Відзначається, що жорсткі умови підтверджують люди, які вийшли з цього місця ув'язнення.

"Приниження, психологічний тиск, фізичне насильство, погрози і повна ізоляція. Це те, що в Росії називається "законним покаранням", шляхом до виправлення. Але насправді - це катування", - сказано в повідомленні.

Вхід в колонію

Установа на мапі

Виправну колонію №2 також назвали однією з найбільш режимних "червоних" зон.

"Тут правлять не арештанти (як в "чорних" зонах), а адміністрація, ну і ув'язнені, яких ця адміністрація використовує, як рабів", - відзначили на сайті Навального.

Нагадаємо, CNN заявив, що до 7 березня адміністрація президента США Джо Байдена нібито введе санкції проти Росії у зв'язку з отруєнням і ув'язненням Навального.

Новини

Популярні теми форуму

analytics