Close button

У Європі відкрили прийом замовлень на Fiat E-Ducato

У Європі відкрили прийом замовлень на Fiat E-Ducato

У Європі відкрили прийом замовлень на електричний Fiat E-Ducato. Ціни на нього починаються від 60 300 євро, повідомляє Обозреватель.

Модель доступна в трьох версіях: пасажирська, панельний фургон і шасі з кабіною. Також можна вибрати обсяг тягової батареї: 47 кВт-год з запасом ходу 183-235 км по циклу WLTP City або 79 кВт-год з запасом - 293-371 км. Про це повідомляють на сайті Stellantis.

Електродвигун видає 122 к.с. і 280 Нм. Максимальна швидкість обмежена на 100 км / ч заради економії енергії. Модель оснащена бортовим зарядником змінного струму на 7, 11 або 22 кВт, в залежності від модифікації. У вигляді опції також пристрій постійного струму, готове заряджати акумулятор при потужності до 50 кВт. В останньому випадку за 30 хвилин можна поповнити запас ходу на 100 км.

Акумулятор складається з трьох або п'яти модулів. Гарантія на нього становить вісім років або 160 000 км (молодша батарея) або ж десять років або 220 000 км (старша батарея).

Вантажний варіант може перевозити до 1,91 т у відсіку об'ємом до 17 м³. Пасажирський варіант має кілька версій салону. Модель оснащена системою Mopar Connect і екраном, які надають таку інформацію:

  • запас енергії і ходу,
  • дані про витрату електрики і потужності рекуперації,
  • журнал минулих поїздок,
  • настройки зарядки.

Автомобіль дозволяє їздити в одну педаль (коли рекуперація включається відразу при відпуску педалі газу) і вибирати режим силової установки (Normal, Eco, Power). Крім того, E-Ducato включає в себе системи стеження за смугою і знаками.

Fiat заявили, що в обслуговуванні цей вен на 40% дешевше дизельного аналога, а економія на паливі в реальних умовах експлуатації становить 15 000 євро за 150 000 км пробігу. Поставки вена замовникам почнуться в кінці березня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics