Close button

Лукашенко: Білорусь ще тримається, а Україна вже рухнула

Лукашенко: Білорусь ще тримається, а Україна вже рухнула

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що «опоненти влади» прагнуть «зламати країну», а Україна нібито «звалилася», повідомляє Новое Время.

Про це повідомляє Белта.

«Все робиться для того, щоб зламати країну. Україна впала. По периметру всі пострадянські республіки розвалилися, а ось ця Білорусь ще тримається»,- сказав він.

Диктатор вважає, що він «заважає» зламати Білорусь.

«Вони ж прекрасно розуміють, вибачте за нескромність мою, що тримається в основному за рахунок того, що цей Лукашенко заважає. Тому його треба звалити»,- сказав він.

У Білорусі 9 серпня 2020 року відбулися вибори президента, які супроводжувалися масовими фальсифікаціями на користь Олександра Лукашенка, який одноосібно править країною 26 останніх років.

Протести і страйки в Білорусі тривають вже більше півроку. Білоруси вимагають нових, чесних виборів і звільнення політв'язнів.

Багато протестувальників зазнали переслідувань, тисячі були затримані. Силовики застосовували проти учасників протестів світлошумові гранати, гумові кулі, водомети, жорстоко били їх. З початку протестів загинули кілька людей.

Новини

Популярні теми форуму

analytics