Close button

Спадщину Укрбуду поділили чотири забудовника

Спадщину Укрбуду поділили чотири забудовника

Житлові комплекси, які раніше вела будівельна корпорація "Укрбуд", зараз поділені між чотирма забудовниками, повідомляє UBR.

Про це розповів Єгор Сміливий, директор фінансової компанії ТОВ "ФК" Житло-Капітал", яка в якості керуючого фондами фінансування будівництва кожного об'єкта контролює зведення колишніх ЖК "Укрбуду".

За його словами, у зв'язку з падінням "Укрбуду" в 2019-2020 рр. левова частка його "спадщини" дісталася столичній холдинговій компанії "Київміськбуд". Частину об'єктів ведуть інші забудовники.

"Деякі об'єкти ведуться іншими забудовниками - це компанії "Євротранс" (ЖК"Генезис"), "Перфект Груп", яка взяла на себе комплекс "Ламанш", це ЖК "Паркова долина-1" і "Паркова долина-2", які ведуться сьогодні харківською компанією "Строй Сіті Капітал". І ЖК "Кристал Парк", нині перейменований в "Кристал Резидент", який ведеться також харківською компанією", - розповів Єгор Сміливий.

Нагадаємо, раніше інвестори ЖК "Академ Парк" надали відео, що "Київміськбуд" зносить дитячий садочок, щоб вставити зайву "свічку". Джерела в компанії пояснюють, що новий будинок на ділянці повинен зробити будівництво ЖК таким, що окупається, і ці дії узгоджені з ініціативною групою інвесторів комплексу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics