Close button

Volkswagen Passat повертається в Україну

Volkswagen Passat повертається в Україну

В Україні після довгої відсутності повертається седан Volkswagen Passat. Восьме покоління моделі пережило рестайлінг ще на початку 2019 року, проте оновлена версія дісталася до нашої країни тільки зараз. Чи варто було його чекати, повідомляє Автомир.

У порівнянні з дебютом Passat B8 в 2015 році, рестайлінг 2019 роки не приніс ніяких серйозних змін, крім кількох декоративних і переглянутого наповнення комплектацій. По суті, нинішня версія є не більше ніж злегка поліпшеним варіантом оригінальною. Напевно інженери усунули якісь проблемні місця, не більше того. Та й в цілому модель вже під кінець свого життєвого циклу - в Німеччині щосили йде робота над дев'ятою генерацією.

Як би там не було, в Україні оновлений Passat повернувся з 2-літровим турбодизелем на 150 к.с., сполученим з 7-ступінчастим "роботом" DSG. Альтернатив немає. Зате вже в базовій комплектації можна розраховувати на світлодіодну оптику, кондиціонер, кнопку запуску двигуна, мультимедійну систему з 6,5-дюймовим екраном, круїз-контроль, помічник утримання в смузі і систему попередження фронтальних зіткнень. Всього ж комплектацій три:

  • Passat (дуже оригінально, чи не так?) - від 1 010 735 грн;
  • Businnes посилання - 1 074 259 грн;
  • Elegance посилання - 1 169: 407 грн.

Що стосується універсалу, то переговори про його постачання в Україну ведуться, але навіть про приблизні терміни говорити зарано. Більш того, враховуючи мізерний попит на нові універсали в цілому, можна припустити, що у нас його все-таки не буде.

Новини

Популярні теми форуму

analytics