Close button

Трансгендерна жінка стала королевою краси в США

Трансгендерна жінка стала королевою краси в США

Каталунья Енрікес, яка вважає себе жінкою, виграла конкурс краси Міс Срібний штат США. Про це повідомило видання The Blaze, повідомляє Корреспондент.

Відзначається, що перемога відкриває перед Енрікес дорогу на конкурс Міс Невада, а потім на Міс США і Міс Всесвіт. В інтерв'ю місцевому агентству новин Каталунья, яка є біологічним чоловіком, назвала виграш "торжеством жіночності і різноманітності і торжеством того, що ти по-справжньому являєшся собою".

Переможниця також розповіла, що на попередньому конкурсі організатори її принизили, вимагаючи довідку про статеву приналежність. Після чого Енрікес вирішила вирішив зробити "поінформованість про трансгендерне співтовариство" своєю платформою за участю в конкурсі.

Як вважає видання, саме це допомогло Кталуне перемогти на Міс срібний штат США, так як тема трансгендерності набирає популярність. За останні кілька років організатори конкурсів краси почали отримувати заявки від все більшого числа біологічних чоловіків і стикалися з негативною реакцією, в разі відмови.

Новини

Популярні теми форуму

analytics