Close button

Мережа кав'ярень Starbucks вирішила покращувати екологію

Мережа кав'ярень Starbucks вирішила покращувати екологію

У США популярна мережа кав'ярень Starbucks вирішила покращувати екологію і скорочувати шкідливі викиди, пише Bloomberg, повідомляє Лента.ру.

Компанія оголосила, що прагне знизити викиди вуглецю в навколишнє середовище, а також скоротити кількість води, використовуваної при виробництві кави. Зробити це самостійно неможливо, оскільки Starbucks закуповує зерна у фермерів і не може безпосередньо впливати на процеси.

Щоб досягти поставленої задачі, компанія буде висаджувати стійкі до складних погодних умов дерева, консультувати виробників з приводу скорочення використання добрив, а також відновлювати ліси, особливо в ключових кавових регіонах.

Ще одна розглянута міра - покупка квот на вуглецеві викиди на відкритому ринку, щоб за рахунок скорочення їх викидів продавцем компенсувати свій вплив на навколишнє середовище там, де знизити його неможливо.

Згідно корпоративної стратегії, до 2030 року Starbucks має стати вуглецево нейтральною компанією. Це передбачає, що всі викиди шкідливих речовин, які вона виробляє, будуть компенсуватися.

Новини

Популярні теми форуму

analytics