Close button

Samsung випустить гнучкий смартфон, що складається в двох місцях

Samsung випустить гнучкий смартфон, що складається в двох місцях

Південнокорейський технологічний гігант Samsung не втратив інтерес до складним смартфонам з гнучким екраном. В цьому році компанія представить не тільки оновлені іміджеві моделі Z Fold і Z Flip, але і новий гнучкий апарат, який буде складатися в двох місцях, пише Колесников Андрей, Planet today.

За даними порталу Nikkei Asia, перспективна новинка від "Самсунг" вийде в другій половині 2021 року. Вважається, що оновлена складна конструкція дозволить позбутися від проблем з масштабуванням, які є у Galaxy Z Flip 2 - новий складаний самсунговскій апарат буде підтримувати співвідношення сторін 16: 9 і 18: 9.

Відзначимо, що компанія Samsung вже патентувала смартфони з гнучкими екранами, які можуть складатися в двох місцях. Один з найцікавіших варіантів описаний в патенті, який був зареєстрований в кінці минулого року - йдеться про широке девайсе, бічні частини якого здатні складатися назад, роблячи апарат більш витонченим і компактним.

Згідно інсайдерськими даними, в цьому році компанія Samsung має намір підвищити обсяги випущених складних девайсів. Якщо планам виробника буде судилося збутися, то складні пристрої можуть стати трохи більш масовими, і, відповідно, їх ціна може знизитися до більш доступного рівня. Втім, навряд чи це станеться в найближчій перспективі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics