Close button

РФ не зацікавлена у військовому конфлікті з Україною — МЗС Росії

РФ не зацікавлена у військовому конфлікті з Україною — МЗС Росії

Розмови про те, що Росія стягує війська до українського кордону, щоб спровокувати конфлікт, є прикладом фейку. Москва нібито не зацікавлена у військовому конфлікті з Києвом. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Руденко, повідомляє РБК-Украина.

"Я впевнений, що всі розмови про якийсь майбутній конфлікт України з Росією - це приклад чергового фейку, який поширює в першу чергу українська влада. Росія не зацікавлена у конфлікті з Україною будь-якому, тим більше військовому", - сказав Руденко.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак заявив, що Росія зосередила на прикордонних територіях східної України 28 батальйонних тактичних груп, і найближчим часом їх кількість збільшиться ще на 25 груп.

За його словами, розгортання військ відбувається в Брянську, Воронезькій області й в окупованому Криму під виглядом підготовки до навчань "Захід 2021".

Український президент Володимир Зеленський вже відреагував на це і заявив, що Росія продовжує "грати м'язами" на кордоні. Водночас він підкреслив, що українська сторона готова до будь-яких провокацій.

Новини

Популярні теми форуму

analytics