Close button

Mercedes випустить електричну версію G-Class

Mercedes випустить електричну версію G-Class

Daimler зареєстрував у відомстві з інтелектуальної власності Європейського Союзу назви EQG 580 і EQG 560, одна з яких може виявитися електричним Mercedes G-Class, повідомляє Обозреватель.

Обидва ім'я стосуються електричних транспортних засобів і їх частин. Заявки на реєстрацію назв подали 1 квітня 2021 року і зараз вони знаходяться на розгляді.

Інформація про електричному G-Class з'явилася ще в 2019 році, коли про це заявив гендиректор Daimler Ола Келленіус. У наступному році Mercedes-Benz підтвердив це офіційним планом компанії, за яким до 2030 електричні машини повинні становити більше половини загального продажу.

Ще поки мало деталей щодо електричного G-Class, або EQG, як слід його почати називати. Однак Mercedes заявив, що "Легенда буде рости і електрифікуватися". Коли вийде модель, теж незрозуміло, хоча очікується, що новий G-Class 4x4 Squared вийде на початку 2022 року.

Зараз Mercedes готує EQS - перше авто, засноване на модульній архітектурі компанії для розкішних і представницьких електромобілів. Тому очевидно, що німецький автовиробник активно працює над тим, щоб збільшити свій діапазон електричних моделей, що включає електричну версію Mercedes G- Class.

Як повідомлялося раніше, новий Mercedes G-Class 4x4 Squared протестували на Нюрбургринзі. Відомо, що він отримає 4,0-літровий V8 з парою турбокомпресорів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics