Close button

Поплавський випустив новий кліп

Ректор Київського університету культури Михайло Поплавський представив новий кліп на пісню "А нам сьогодні 50", повідомляє Кореспондент.

"Півстоліття - це дуже важливий історичний період в житті кожної людини. У 50 років багато хто впадає в депресію, вважає, що кращий час вже пройшов і живе за інерцією. Але, я впевнений, у 50 років життя тільки починається. І прожити його потрібно на всі сто, кожен день - до останнього патрона", - заявив Поплавський.

Свої слова "співаючий ректор" підтверджує новими яскравими проектами і кліпами, які знімає з використанням суперсучасних технологій: 3D віртуальної реальності, LED cube, Unreal Engine, traking systems і інших.

Режисером відео став Іоанн Зенков, а оператором-постановником - Олексій Степанов.

В ювілейному ролику відображена епоха 20-х років минулого століття: спеціально для зйомок орендували раритетний кабріолет Ford 1937 року випуску.

Поплавський постав в образі ліричного героя, який відзначає 50-річчя в оточенні красунь. Він кружляє в танці чарівну жінку і згадує щасливі моменти з життя.

У фіналі весела компанія піднімає келихи з шампанським за іменинника, його ное яскраве, успішне і щасливе життя.

"50 років називають екватором, золотим ювілеєм, і цей кліп з побажаннями нових перемог і любові до життя ми присвячуємо всім іменинникам", - підкреслив під час презентації виконавець.

2612865.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics