Close button

Стала відома дата дебюту нового Toyota Land Cruiser

Стала відома дата дебюту нового Toyota Land Cruiser

Новий Toyota Land Cruiser 300 представлять в кінці травня. Через два тижні закінчиться ембарго на поширення інформації про позашляховик, повідомляє Обозреватель.

Останнім часом в інтернеті постійно з'являється різні дані про автомобіль. На сторінці landcruiserupdates в Instagram, присвяченій LC300, опублікував відомості про наступне покоління знакових позашляховиків Toyota.

На підставі документа, надісланого третім особам, стало відомо, що Land Cruiser 2022 року дебютує 31 травня або 1 червня. Також у цих файлах стало відомо, що модель отримає версію GR Sport.

YouTube-блогер Кірк Крейфелс, обговорюючи дані landcruiserupdates, розповів про можливі доступні рівні комплектації автомобіля та типи підвісок, які він може використати. Наприклад, GR-S (доступний як з бензиновим, так і з дизельним двигунами) буде єдиним, хто отримає електронну технологію Kinetic Dynamic Suspension System (KDSS) із блокуванням передніх і задніх диференціалів.

ZX стане найрозкішнішої версією. Вона отримає хром-пакет, 20-дюймові диски, дерев'яне оздоблення та шкіряну оббивку салону. Також в комплектацію увійде розважальна система для задніх пасажирів з двома 11,6-дюймовими сенсорними екранами.

GR-S буде використовувати різні бампери та решітки радіатора, а також буде мати 18-дюймові диски та карбонове оздоблення салону. Обидва варіанти отримають 12,3-дюймовий інформаційно-розважальний центр з 12,3-дюймовим дисплеєм та аудіосистемою JBL з 14 динаміками.

Toyota продаватиме Land Cruiser ZX та GR-S із системою 3D Multi-Terrain Monitor із камерою під кузовом. Обидві комплектації також отримають камеру заднього огляду. Чотиризонний клімат-контроль та великий дисплей будуть запропоновані на вищому рівні комплектації.

Пост landcruiserupdates про дату дебюту Toyota Land Cruiser
Пост landcruiserupdates про дату дебюту Toyota Land Cruiser. Джерело: Скріншот

Новини

Популярні теми форуму

analytics