Close button

Зеленський сподівається на збереження підтримки Франції після виборів

Зеленський сподівається на збереження підтримки Франції після виборів
Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що розраховує на збереження підтримки Франції після дострокових парламентських виборів на тлі високої підтримки, яку мають ультраправі. Про це він сказав у Брюсселі перед cамітом ЄС, повідомляє Європейська правда.

Президента України запитали, чи має він занепокоєння щодо підтримки Франції напередодні дострокових парламентських виборів, які відбудуться 30 червня та 7 липня.

Він зазначив, що все базується на підтримці звичайних людей, адже лідери країн, політики та партії завжди ухвалюють рішення на основі підтримки своїх суспільств.

"Ось цьому я впевнений, що більшість країн буде на нашій стороні та правильному боці історії", – сказав Зеленський, зауваживши, що вирішувати мають виборці, і це саме ті цінності, за які бореться Україна.

Днями лідер французьких ультраправих Жордан Барделла запевнив, що готовий протистояти Росії, якщо він стане прем'єр-міністром після дострокових парламентських виборів, які відбудуться 30 червня і 7 липня.

Як відомо, опитування прогнозують перемогу "Національному об’єднанню" і їхнім соратникам, проте невідомо, чи отримають вони абсолютну більшість у Національній асамблеї. 

Новини

Популярні теми форуму

analytics