Close button

Найагресивніші водії в Європі

Найагресивніші водії в Європі

Згідно з опитуванням, французи є чемпіонами Європи з агресивній поведінці на дорогах, повідомляє The Guardian.

Десятий щорічне опитування "відповідальне водіння", був проведений агентством Ipsos і опублікований фондом Vinci Motorway Foundation. Опитування, проведене в 11 європейських країнах, показав, що один із п 'яти французьких водіїв поводить себе агресивно.

Вони визнали, що "перебуваючи за кермом автомобіля, ставали іншою людиною, і були більш схвильовані, імпульсивні або агресивні, ніж в звичайному житті".

Один з 10 французьких водіїв вважає, що на дорогах "кожен сам за себе". І це може проявлятися в погану поведінку по відношенню до інших водіям, які їх збентежили, включаючи образи і лайки.

Французькі водії розділили перше місце з греками в опитуванні (70% всіх опитаних) відносно ймовірності образити інших учасників дорожнього руху.

"Переважна більшість французів надзвичайно зневажливо ставляться до власній манері водіння, але набагато менш лояльні по відношенню до інших водіям", - повідомив представник Vinci.

Згідно з опитуванням, 78% європейських автомобілістів зізналися, що відводили очі від дороги, щоб подивитися на свій телефон або радіо під час водіння. Майже жоден з них не дотримується безпечної дистанції між транспортними засобами. А третина опитаних навмисно їде поруч з іншим транспортним засобом, водій якого їх дратує.

Шведи визнали, що, як правило, пацани їдуть зашвидко, а іспанцям подобається використовувати звуковий сигнал автомобіля.

Новини

Популярні теми форуму

analytics