Close button

​Визначено найбільш постраждалий регіон США від COVID-19

​Визначено найбільш постраждалий регіон США від COVID-19

Читати новину російською мовою, повідомляє Reuters.

Не дивлячись на те, що кількість випадків коронавирусной інфекції та госпіталізації зростає по всіх Сполучених Штатах Америки, Середній Захід США є найбільш постраждалим регіоном від пандемії COVID-19.

За даними проекту відстеження COVID-19, в центральному регіоні США зареєстровано більше випадків захворювання COVID-19, ніж в будь-якому іншому.

Експерти охорони здоров'я заявили, що лікарні в центральному регіоні США повністю завантажені. Більшість лікарень намагаються підвищити доступність, перепрофілювавши відділення або помістивши кілька пацієнтів з коронавірусом в одну палату. За словами представників охорони здоров'я, брак персоналу, а не ліжок, є найбільшою проблемою в багатьох лікарнях регіону.

Медичні працівники також досить часто стикаються з проблемою несерйозне ставлення пацієнтів і місцевої влади до COVID-19, що істотно перешкоджає успішній боротьбі з коронавірусом.

COVID-19 забрав понад 256 тисяч життів в Сполучених Штатах Америки. Рівень смертності від вірусу знизився, оскільки лікарі дізналися більше про цю хворобу. Тим часом, невеликі лікарні заявляють, що використовують ті ж ліки - такі як ремдесівір і дексаметазон - що і в великих медичних установах, але не мають такого ж доступу до обладнання інтенсивної терапії.

Новини

Популярні теми форуму

analytics