Close button

McDonald's випустить бургер з Oreo та шинкою

McDonald's випустить бургер з Oreo та шинкою

McDonald's випускає новий бургер із чудернацьким поєднанням. У ньому будуть використані тістечка Oreo, консервована шинка і вершковий соус. За описом виглядає як бутерброд "з усього смачного в холодильнику", який кожен з нас робив в ранньому дитинстві, повідомляє Disgusting Men.

На жаль, бургер буде ексклюзивним. Компанія зробить все 400 тисяч штук і тільки в Китаї. Втім, навіть тут це - крапля в морі. Новина про появу бургера з Oreo і спамом ще на початку минулого тижня з'явилася в китайській соціальній мережі Weibo. Однак решта світу не була в курсі до п'ятниці 18 грудня. Тоді про новий продукт мережі McDonald's China повідомив на своїй сторінці у Твіттері аналітик відеоігор Даніель Ахмед:

"Дивіться, я бачив це, так що і вам доведеться теж. Вибачте, але так це працює ".

Y2LxlpqtEL1eD2.jpg

Чому саме таке поєднання - неясно. Але, судячи з усього, китайський "МакДональдз" просто вирішив поєднати три знакові для західної попкультури речі: бургери, Oreo і спам. З бургерами все зрозуміло. Oreo нерідко фігурує в мемах як найкраща святкова їжа та їжа богів (втім, іронічно). А ось на спамі варто зупинитися окремо.

McDonald's бургери з oreo

Спочатку словом SPAM позначало консервовану шинку. Під час Другої світової однойменна фірма заготовила колосальну кількість цих консервів. Після війни компанія збувала свою продукцію ще років 20, причому досить сумнівними способами. Одним з них була нав'язлива, ідіотська, просто жахлива реклама, яка переслідувала обивателя в газетах, на радіо і телебаченні. Так що з часом слово spam стало синонімом дратівливої реклами. Багато в чому завдяки легендарному скетчу від "Монті Пайтона":

Бургери з Oreo і спамом почнуть продавати 21 грудня. Так що вже сьогодні варто чекати перших оглядів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics