Close button

Британська профспілка зарахувала вчителя-єврея до чорношкірих

Британська профспілка зарахувала вчителя-єврея до чорношкірих

Джейсон Уорділл, викладач технології дизайну, був здивований, коли Національний освітній союз (NEU) запросив його на зустріч чорних вчителів, повідомляє Daily Mail.

42-річний пан Уорділл має середземноморське і єврейське походження, він намагався переконати профспілку, посилаючись на свою етнічну приналежність, але спроба виявилася безуспішною.

NEU заявляє, що розглядає чорний колір як політичний термін, а не як символ африканського спадщини.

Отже, цей термін включає «всіх членів профспілки, які ідентифікують себе як чорні, азіатські і будь-які інші етнічні меншини, які не ідентифікують себе як білі».

Коли пан Уорділл зв'язався з представниками Освітнього союзу і сказав, що він не чорний, в NEU відповіли, що, оскільки він не вважає себе білим, він повинен бути зареєстрований в цій іпостасі.

xri7pkzmch_big.jpg

«Я відчув себе досить безпорадним», - повідомив Уорділл в коментарі.

Уорділл сказав, що коли він зареєструвався для вступу до профспілки і його запитали про етнічну приналежність, він зазначив «змішане інше», тому що це був «єдиний доступний для мене варіант».

«Єврейство було варіантом тільки в розділі релігії, що наводить мене на думку, що NEU не визнає євреїв як расу. Вони тільки бачать, що визнають це як релігію », - прокоментував він.

«Вони сказали, що можуть поставити зірочку поруч з чорним, щоб показати, що це політичне питання. Я сказав, що це не має значення, тому що я не чорний».

Представник NEU сказав, що вони «використовують термін «чорний», коли мова йде про людей, які ідентифікують себе як чорні, азіатські або будь-які інші етнічні меншини, і не ідентифікують себе як білі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics