Close button

"Переплюнули" "Реал": "Гранада" вийшла в 1/4 Кубка Іспанії

"Переплюнули" "Реал": "Гранада" вийшла в 1/4 Кубка Іспанії

Сьогодні, 28 січня, на "Естадіо Муніципал Маріано Гонсалес" пройшов матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії з футболу в якому клуб з "Сегунди В" - ФК "Навалькарнеро", приймав команду Ла-Ліги - "Гранаду", повідомляє Курс Украины.

Незважаючи на те, що за володінням м'ячем перевага за підсумками матчу за "Навалькарнеро": 60 на 40 відсотків, фактично гра проходила в одні ворота - вже на 9-й хвилині "Гранада", зусиллями Бараона, відкрила рахунок, а до перерви воротар господарів Нестор змушений був ще тричі діставати м'яч з сітки власних воріт після влучних ударів Соро, Віко і Роберто Сольдадо.

У другій половині "Гранада" трохи "скинула оберти", але все ж зробила рахунок зовсім вже непристойним: Фульк`е на 72-й і Хорхе Відаль на 78-й хвилинах встановили остаточний підсумок: 6-0 на користь "Гранади", яка виходить до 1/4 фіналу.

Цікаво, що ще на стадії 1/16 фіналу Кубок Короля покинув мадридський "Реал" - команда Андрія Луніна програла скромному "Алькояно", який, у свою чергу, сьогодні зіграє з "Атлетіком" з Більбао.

Новини

Популярні теми форуму

analytics