Close button

Неймовірна битва в Чернігові: "Галичанка" вирвала перемогу

Неймовірна битва в Чернігові: "Галичанка" вирвала перемогу

Сьогодні, 29 січня, у Чернігові пройшов матч 9 туру жіночої волейбольної Суперліги в якому місцевий "Університет-ШВСМ" приймав тернопільську "Галичанку-ЗУНУ", повідомляє Курс Украины.

Чернігівська команда в сезоні 2020/21 не тільки не виграла жодної зустрічі, але і перемогла лише у двох партіях при 45 програних, в той час як "Галичанка", хоч і знаходиться внизу турнірної таблиці, вже мала в активі 3 перемоги.

Незважаючи на це, на своєму паркеті команда Володимира Жули дала справжній бій суперницям. Перший сет закінчився з рахунком 30-32 на користь гостей (при тому, що зазвичай у волейболі партії тривають до того моменту, поки одна з команд не набере 25 очок). Програвши і другу партію: 16-25, колектив з Чернігова зібрався на третю, і...

Знову програв в затяжний кінцівці: 26-28 у сеті та 0-3 в матчі - поразка команди з Чернігова. Втішатися господаркам паркету залишається хіба що тим, що граюча тренерка команди Юлія Камінська стала найрезультативнішим гравцем матчу, набравши 20 очок.

Нагадаємо, що сьогодні відбудуться ще два матчі Суперліги - "Полтавчанка" зіграє з житомирським "Поліссям", а "Прометей" в Кам'янському прийме запорізьку "Орбіту".

Новини

Популярні теми форуму

analytics