Close button

Матч "Манчестер Юнайтед" - "Вест Хем": прогноз від спортивних експертів

Матч "Манчестер Юнайтед" - "Вест Хем": прогноз від спортивних експертів

Матч "Манчестер Юнайтед" - "Вест Гем": прогноз від спортивних експертів

9 лютого 2021 року на стадіоні Олд Траффорд (Манчестер, Англія) відбудеться матч 5-го раунду Кубка Англії між "Манчестер Юнайтед" та "Вест Гемом". Експерти відомого порталу про ставки та букмекерів, з відгуками про які можна ознайомитися на "Рейтингу Букмекерів" , вважають, що гра може бути дуже результативною.

"Манчестер Юнайтед" показує якийсь неймовірно крутий та цікавий футбол. Спочатку, звичайно, були похмурі нулі проти "Арсеналу", але потім 9-0 з "Саутгемптоном" та 3-3 з "Евертоном".

Клуб "Вест Гем» не зміг дотиснути "Фулгем", плюс до всього видалили Соучека, який є ледь не ключовим гравцем "молотобійців". Але, так чи інакше, "ВГЮ" за одинадцять останніх матчів програв тільки "Ліверпулю". У чемпіонаті команда посідає п'яте місце і відстає від тих же "дияволів" на шість очок. У Кубку Англії "Вест Гем" обіграв "Стокпорт" (1-0) і 4-0 "Донкастер". Фахівці впевнені, що лондонці цілком можуть поборотися і за Кубок, і за місце в єврокубках.

Футбольний клуб "Вест Гем" забив у дев'яти останніх іграх з десяти, при цьому вигравши аж сім з них. "Молотобійці", судячи з результатів, в приголомшливій формі, але з "Фулгемом" особливо не вразили. У восьми зустрічах суперники не забивали більше одного гола.

В обороні "манкуніанців" знову почали проявлятися збої, причому серйозні. Зате в атаці все чудово і прекрасно, дванадцять голів у двох матчах не дадуть збрехати .Від "Манчестер Юнайтед" варто очікувати досить цікаву та видовищну гру.

Новини

Популярні теми форуму

analytics