Close button

TikTok - офіційний спонсор Євро-2020

TikTok - офіційний спонсор Євро-2020

Широко відома соціальна мережа TikTok стала спонсором чемпіонату Європи з футболу 2020, повідомляє Рейтинг Букмекерів . Міжнародна версія сервісу для створення і перегляду коротких відео була запущена влітку 2018 року пекінською компанією "ByteDance".

"Ми раді повідомити, що TikTok став офіційним партнером Євро-2020. Вперше такого роду розважальна платформа, як наша, стала спонсором великого міжнародного турніру УЄФА ", - повідомив генеральний директор TikTok в ЄС і Великобританії Річ Уотерворт.

В рамках партнерства в TikTok з'являться ряд тематичних функцій - AR-ефекти, хештег-Челлендж, прямі ефіри і звуки. Також УЄФА надасть мережі доступ до своєї «бібліотеці історичних цінностей», дані якої TikTok зможе використовувати для створення розважального контенту.

Крім цього повідомляється, що УЄФА створить в TikTok аккаунт чемпіонату.

"Популярність футбольного контенту значно зросла за останній час: хештег #football набрав вже 70 млрд переглядів. Наша платформа стала "будинком" для відомих футбольних команд Англії, Нідерландів, а також культових європейських зірок футболу - Серхіо Рамосу, Роберту Левандовскі і Жуана Феліксу, вони діляться з нами своєю любов'ю до гри і своїми перемогами ", - заявив Уотерворт.

Новини

Популярні теми форуму

analytics