Close button

Маліновський не допоміг: "Аталанта" поступається "Реалу" у Лізі Чемпіонів

Маліновський не допоміг: "Аталанта" поступається "Реалу" у Лізі Чемпіонів

24 лютого у Бергамо в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів місцева "Аталанта" приймала мадридський "Реал", повідомляє Курс Украины.

Фаворитами цього протистояння вважалися іспанці. Але й без того не найбільші шанси італійців вже на 17-й хвилині зменшив Ремо Фройлер - 28-річний швейцарець отримав пряму червону картку та залишив "Аталанту" у меншості.

Віддавши ініціативу (за володінням м'ячем "Реал" переважив опонентів - 69 на 31 відсоток), італійці планували відстояти на нуль.

Й в них майже вийшло. Однак на 86-й хвилині, після паса Модрича, відзначився Ферлан Менді, який приніс мінімальну перемогу "Реалу": 1-0.

Враховуючи те, що "Аталанта" більше 70 хвилин грала у меншості, цей результат навряд чи є фатальним. Команда Руслана Маліновського зберігає шанси на прохід до 1/4 фіналу. Матч-відповідь відбудеться 16 березня.

Що ж стосується українців у складах команд, то Андрій Лунін весь матч провів на лаві запасних "Реала", а "бергамаск" Руслан Маліновський вийшов на заміну на 86-й хвилині замість Йосипа Іличича.

Новини

Популярні теми форуму

analytics