Close button

УПЛ U-21: "Десна" не зуміла взяти реванш

УПЛ U-21: "Десна" не зуміла взяти реванш

Сьогодні, 25 лютого, у чемпіонаті дублюючих складів клубів Прем'єр-Ліги відбувся перший матч 16-го туру. У Чернігові місцева "Десна" приймала однолітків з "Інгульця", повідомляє Курс Украины.

Для сіверян це була можливість реабілітуватися за розгромну поразку від "Динамо" U-21 у попередньому турі (0-9). До того ж жадав показати себе Денис Безбородько, який вийшов на полі з капітанською пов'язкою.

Нагадаємо, у минулому турі, у матчі основних команд "Десни" та "Динамо" (1-1) Денис отримав червону картку та потрапив у число 6 футболістів за всю історію Чемпіонатів України, які в ході одного сезону вилучалися з поля у складах різних команд (на початку цього сезону Безбородько виступав за "Олександрію", - прим.). Денис вдруге вилучився з поля в УПЛ й знову після виходу на заміну, увійшовши до "червоного" списку найчастіше вилучених "джокерів" команд.

Проте ані "Десні", ані Безбородьку особисто, реабілітуватися не вдалося. На 50-й хвилині рахунок відкрив півзахисник "Інгульця" Гончаров, через 7 хвилин Демяненко з пенальті відновив парітет. Проте на 60-й Маловічко знову відправив м'яч у ворота Караващенка, та приніс "Інгульцю" перемогу: 2-1

У чемпіонаті U-21 "Десна" займає 11-ту сходинку, "Інгулець" розташувався на 13-й позиції.

Нагадаємо, завтра, 26 лютого, зустрінуться основні склади цих клубів. Проте цього разу гра пройде у Києві. Початок о 19-00

Новини

Популярні теми форуму

analytics