Close button

Ліга Чемпіонів: українці поступаються, але виходять у плейоф

Ліга Чемпіонів: українці поступаються, але виходять у плейоф

Запорізький "Мотор" завершував груповий етап Ліги чемпіонів ЄГФ гостьовим поєдинком з іспанської "Барсою". Каталонці достроково забезпечили собі перше місце в групі "В", і єдиним питанням була лише теоретична втрата очок. На жаль, її не сталося: іспанська команда здобула 14 перемог у 14-ти поєдинках, повідомляє Sport.ua.

Хоча зустріч почалася дуже оптимістично для українських уболівальників. "Мотор" захопив лідерство в рахунку й перші хвилин 10 контролював хід гри. Однак потім п'ять поспіль атак запорожців завершилися нічим, і "Барса" невблаганно почала тиснути. Та так, що до середини тайму вже вела "+5". Наші тренери взяли два тайм-аути ще до перерви, але змінити ситуацію не змогли. У підсумку: 23-18 на користь господарів після першого тайму.

У другому мало що змінилося. Впадало в очі, що каталонці набагато швидше атакують. 10 (!) т.зв. "швидких атак" вдалися ім. Тому найчастіше "Барса" протягом хвилини реалізувала дві атаки проти однієї у "Мотора". Хоча взагалі-то перевага у кількості кидків (62-54) дорівнювала різниці в підсумковому рахунку - тобто "+8". Фактично, каталонці просто "перебігали" запорожців. За рахунок чого заробили більше семиметрових (шість проти двох; обидві команди не реалізували, до слова по два). І більше грали в більшості - у "Мотора" 5 вилучень, у "Барси" всього одне.

Загалом, українська команда, сподіваємося, отримала неоціненний досвід в боротьбі з настільки досвідченим суперником. І тепер чекає суперника по 1/8 фіналу. А суперник каталонської команди вже відомий - ним стане норвезький "Ельверум".

Ліга чемпіонів ЄГФ. Група "В". 14-й тур.

"Барса" - "Мотор": 38-32 (23-18)

Новини

Популярні теми форуму

analytics