Close button

Український півзахисник: "Думаю, ПСЖ впевнено пройде "Барселону"

Український півзахисник: "Думаю, ПСЖ впевнено пройде "Барселону"

Сьогодні, 10 березня,о 22-00 за київським часом почнеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів в якому французький ПСЖ прийме іспанську "Барселону", повідомляє Курс Украины.

Про очікування від цього матчі, а також майбутнє українського воротаря мадридського "Реала" портал "Курс України" запитав півзахисника чернігівської "Десни" Євгенія Чепурненка.

- Наскільки відомо, Ви вболіваєте за мадридський "Реал". У цьому клубі наразі перебуває український воротар Андрій Лунін. На Вашу думку, що йому треба зробити, щоб грати в основному складі (не враховуючи травму Куртуа)?

- Чекати поки Куртуа закінчить кар’єру (посміхається, - прим.). Якщо серйозно, думаю, щоб він не робив, наразі ця позиція для нього закрита.

- Ваш тесть Андрій Кривенок (екс-гравець узбецького "Цілинника" та чернігівської "Десни", наразі – футбольний тренер, - прим.) вболіває за "Барселону". Думаєте, сьогодні іспанці відіграються у матчі з ПСЖ?

- Дивитися гру ми, звісно, будемо. Раніше, ще коли Кріштіану Роналду грав за "Реал", перед Ель-класіко з тестем підколювали один одного, зараз ця історія наче вже заспокоїлася… Щодо сьогоднішнього матчу, думаю, ПСЖ впевнено пройде "Барселону" - без шансів.

Нагадаємо, у першому матчі ПСЖ у гостях переграло "Барселону": 4-1

Новини

Популярні теми форуму

analytics