Close button

На які гроші син Ахметова купив віллу в Швейцарії за 2 млрд. грн

На які гроші син Ахметова купив віллу в Швейцарії за 2 млрд. грн

У грудні минулого року син Рината Ахметова купив в Швейцарії розкішну віллу за 2 млрд. гривень.

Про це повідомляє на своєму YouTube-каналі Сергій Лещенко.

Відзначимо, що син олігарха Ахметова, 32-річний Даніра Ахметов ніколи не мав свого бізнесу - він покинув Україну в віці 10 років, освіту теж отримав за кордоном.

Як заявляє Лещенко, "спочатку українці утримували перші клани олігархів, а тепер їх спадкоємців".

Також автор каналу зазначає, "що гроші, за які була куплена вілла, повинні були піти в інше русло - наприклад, в фінансування Укрзалізниці, яка зараз знаходиться у важкому матеріальному становищі".

Лещенко повідомляє, "що Укрзалізниця отримає збитки зокрема через те, що деякі олігархи, в тому числі і Рінат Ахметов, не платять справедливі тарифи за транспортування залізної руди, але при цьому успішно акумулюють гроші і купують нерухомість за кордоном".

Як повідомив Лещенко, Ахметов є основним клієнтом Укрзалізниці, використовуючи її для перевезення залізної руди, тобто основного джерела свого стану.

Крім того він додав, "що кожна тонна залізної руди транспортується по коліях Укрзалізниці зі збитками в мінус 19 відсотків".

Сергій Лещенко також зазначив, що на його прохання повинні бути переглянуті тарифи на транспортування залізної руди.

Але він також переконаний, "що кошти, на які була куплена нерухомість в Швейцарії, повинні були бути сплачені у вигляді ренти за транспортування залізної руди".

Новини

Популярні теми форуму

analytics