Close button

"Гандбольний Шак" та "зірка" соцмереж Мвумбі переїде до Іспанії

"Гандбольний Шак" та "зірка" соцмереж Мвумбі переїде до Іспанії

Гандболіст збірної ДР Конго Готьє Мвумбі за одну ніч став зіркою гандболу, хоча на чемпіонат світу в Єгипті він приїхав в якості гравця клубу "Дрьо" з четвертого за силою дивізіону Франції, повідомляє sportklub.

Незважаючи на вражаючий склад учасників чемпіонату світу, Мвумбі привернув увагу великих клубів старого світу своїми виступами на дебютному для збірної ДР Конго чемпіонаті світу.

"Гандбольний Шак" (таке псевдо Мвумбі, чия вага - 130 кг за зросту 192 см, отримав під час чемпіонату) наразі є гравцем французької нижчої ліги "Дрьо", але завдяки виступам на чемпіонаті світу 26-річний гравець збирається перезапустити кар'єру.

За повідомленнями іспанських ЗМІ, найближчими днями Мвумбі підпише контракт з клубом першої іспанської ліги, проте подробиці поки що не розголошуються.

Іспанська ліга є однією з найкращих у світі, і Мвумбі може здійснити свою мрію зіграти на вищому рівні, переїхавши до Піренеїв. Це те, про що він міг лише мріяти до виступів у Єгипті...

Нагадаємо, нещодавно31-річний гравець прийшов з Другої ліги до одного з лідерів УПЛ й навіть відзначився в еліті українського футболу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics