Close button

Еден Азар можливо пропустить Євро-2020 через операцію

Еден Азар можливо пропустить Євро-2020 через операцію

Є ймовірність, що нападник футбольного клубу "Реал" Еден Азар перенесе операцію на гомілкостопі, повідомляє Metaratings .

Бельгійський футболіст вже протягом тривалого часу страждає від різних травм. У лютому цього року Азар отримав м'язову травму стегна, пропустивши місяць. Він повернувся в стрій на початку березня, але вже 15 числа цього місяця футболіст отримав чергову травму: на цей раз - поперекового м'яза.

Лікарі впевнені. що м'язові ушкодження пов'язані саме з проблемами голеностопа і наполягають на проведенні операції. В цьому випадку Азар точно пропустить решту сезону. Швидше за все, вінгер не зможе допомогти збірній Бельгії на майбутньому чемпіонаті Європи, який пройде з 11 червня по 11 липня.

У нинішньому сезоні Азар провів за мадридський клуб 14 матчів у всіх турнірах, забивши три м'ячі. Після 27 матчів ФК "Реал" розташовується на третьому місці в чемпіонаті Іспанії, їх випереджає «Атлетіко» на шість очок.

16 березня команда Зінедіна Зідана зустрінеться з італійською "Аталантою" в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics