Close button

Збірна України з дзюдо почала фінальний етап підготовки до Євро-2021

Збірна України з дзюдо почала фінальний етап підготовки до Євро-2021
Фото: lh3.googleusercontent.com

В НСЦ "Конча-Заспа" стартував навчально-тренувальний збір українських дзюдоїстів, який є заключним етапом підготовки до чемпіонату Європи, що з 16 по 18 квітня прийматиме португальський Лісабон, повідомляє ФДУ.

На зборі присутні 40 жінок та 58 чоловіків. У перший день збору чоловіки провели два тренування з боротьбою, а зараз чергують підготовку на татамі з тренуваннями на відкритому повітрі. Контрольні сутички чоловічої команди заплановані на середу, 7 квітня.

Що стосується жіночої команди, то за словами старшого тренера Геннадія Білодіда, за тренувальним планом є дні з підготовчими тренуваннями, боротьбою (вранці та ввечері), а також відновленням. В даному випадку це сауна, яку спортсменки використовують двічі на тиждень (середа та субота).

Також у підготовчому процесі використовуються ігрові тренування, які чудово розряджають обстановку і знімають емоційне напруження. Контрольні сутички жіночої команди заплановані на вівторок, 6 квітня, а також на п’ятницю, 9 квітня.

Як і у чоловіків, так і у жінок на зборі присутні всі найсильніші, враховуючи лідерів збірної. Завершиться збір 13 квітня, після чого команда відправиться до Лісабону.

Остаточний склад команди на чемпіонат Європи буде оголошено після засідання тренерської Ради, яке відбудеться сьогодні, 6 квітня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics